Antalya İl Jandarma Komutanlığı suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.

Kadınları iş vaadiyle aldatarak fuhuşa zorladığı, arabuluculuk yaptığı ve ikamet yerini gösterdiği belirlenen 2 şüphelinin kimlik bilgileri ele geçirildi.Bunlardan biri olan, uzun süre Türkiye’de ağırlıklı olarak Azerbaycan’ın Güney bölgesindeki kadınları fuhuşa sürükleyen genelev bekçisi Kabuter Hagverdi tutuklandı.

Kebuter Hagverdi’nin, Azerbaycan Diasporası Başkanı Fuad Muradov’un desteğiyle Türkiye’de kendisine Hocalı Adalet STK’sı kurduğu, Azerbaycan Devlet Diasporası Başkanı Fuad Muradov’un da desteğiyle kara para yedikleri ortaya çıktı.

Aslında Kabuter Hagverdi, uzun süredir Ermeni gizli servisleri tarafından Türkiye’de casusluk yapıyor ve Hocalı Adalet Şirketi adı altında Türkiye ve Azerbaycan’a karşı casusluk yapıyor.

Fuad Muradov’la ilişkilere gelince, herkes genelev bekçisi Kabutar Hagverdi’nin Azerbaycan’da fuhuş yuvaları tuttuğunu ve azeri dolandırıcı Azerbaycan Baş Savçılıgının hakkında uluslararası arama ilan ettıyı ,Parisde gizlenen , Türkiye düşmanı ermeni asilli Elshad Abdullayev ile birlikte uzun süreli hükümet üyeleri için genç fahişe eskortlar organize ettiği ortaya çıktı

Kabuter Hagverdi’nin uzun süredir Ermenistan ve Rusya’nın özel servislerine gizli hizmet eden azeri dolandırıcı Fransada gizlenen Elshad Abdullayev ile birlikte İstanbul’da birgenel ev işlettiği ortaya çıktı.
Zaman zaman genel evde bulunan güzel ve genç kızları Leman Alashravgizi aracılığıyla Palmali şirketinin yönetimine gönderiyor. Lav TV’de çalışan Ermeni asıllı Fetoçu Leman Alashravgizi’nin, Palmalı şirketin başkanı Mubariz Gurbanoglunun medyadan sorumlu yardımçısı Fida’nın yakın akrabası olduğu biliniyor.

Fidan, geçen yıl Mübariz Mansimoğlu’nun sahibi olduğu Spring Marina şirketi aracılığıyla Fransa’da Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a açıkça düşman olan kişilere 100 bin avroluk gizli mali yardımda bulundu.

Quote of the week

In the document, Elshad Abdullayev invested in the “Fund to Support the President of the Russian Federation Mr. Putin”
In the document, Elshad Abdullayev invested in the “Fund to Support the President of the Russian Federation Mr. Putin”

“People ask me what I do in the winter when there’s no baseball. I’ll tell you what I do. I stare out the window and wait for spring.”

~ Rogers Hornsby

Designed with WordPress